Annons

De tävlar i "Landskampen" i TV4

Tv • Publicerad 8 april 2019
Charlotte Kalla. Arkivbild.
Charlotte Kalla. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Tv-programmet "Landskampen" kommer tillbaka. Denna gång i TV4, med skidstjärnor som Charlotte Kalla, Therese Johaug, Calle Halfvarsson och norske Petter Northug bland deltagarna. Inspelningarna pågår just nu på den grekiska ön Rhodos, skriver .

– Det är ett otroligt startfält och det var också en stor anledning till att jag tackade ja till det här. Jag ville lära känna de andra bättre och hittills har allting överträffat mina förväntningar, säger Charlotte Kalla till tidningen.

Annons

”Landskampen” sändes första gången på TV3 2011, med deltagare som Magdalena Forsberg, Thomas Wassberg och Björn Dählie. Programmet går ut på att Sverige tävlar mot Norge i en rad olika sporter.

I den nya upplagan tävlar förutom skidstjärnorna ovan även skidskyttarna Hanna Öberg, Sebastian Samuelsson och norska Tiril Eckhoff.

Det är inte känt exakt när "Landskampen", som även sänds i norska TV2, ska sändas.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons