Annons

Blues och soul på Stadsteatern i vår

Kulturhuset stadsteatern bjuder på en mix av blues, soul, gospel och elektroniskt under våren.
Vårsäsongens program innehåller bland annat ett besök av producenten och keyboardisten PJ Morton från Maroon 5.
Musik • Publicerad 10 december 2019
Kulturhuset Stadsteatern vid Sergels torg i Stockholm. Arkivbild.Foto: Staffan Löwstedt / SvD / TT

Inte minst bluesen står i fokus under våren. Genren får en hel konsertserie i Årsta, där artister som Roffe Wikström och Ida Bang & The Blue Tears kommer att uppträda.

"Bluesen har fått en ny generation lyssnare och utövare vilket gör det extra roligt att presentera en blandning av både gammalt och nytt", säger Bosse Persson, musikchef på Kulturhuset Stadsteatern, i ett pressmeddelande.

Annons

Under våren forstätter teatern även sitt samarbete med Nalen och Dansens hus, vilket i år bland annat innebär konsert med stjärnproducenten PJ Morton, ett stort namn inom amerikansk soul, och till vardags keyboardist i popgruppen Maroon 5.

Nytt för i år är bland annat konsertserien Elektronisk under fontänen, som bjuder på fyra livekonserter med elektronisk musik på Sergels torg.

Biljetter till vårens musikprogram på Kulturhuset Stadsteatern släpps den 10 december.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons