Annons
Nyheter

Victoria får en docka

Hon har allt man kan begära av en prinsessa: böljande långklänning, diadem och ordensband och en alldeles egen sammetsklädd tron.
Nyheter • Publicerad 3 februari 2010
En unik Barbiedocka till den svenska kronprinsessan Victorias ära avtäcktes i dag vid öppnandet av världens största leksaksmässa i Nürnberg i Tyskland.
En unik Barbiedocka till den svenska kronprinsessan Victorias ära avtäcktes i dag vid öppnandet av världens största leksaksmässa i Nürnberg i Tyskland.Foto: HANDOUT

Vem? Kronprinsessan Victoria – som Barbiedocka.

Leksakstillverkaren Mattel passade på att presentera dockan under den stora leksaksmässan i Nürnberg och det kan konstateras att kronprinsessan Victoria därmed delar öde med bland andra den tyska förbundskanslern Angela Merkel och författarinnan J K Rowling – Harry Potters skapare.

Det ska påpekas att Victoriadockan inte kommer att ligga på några butikshyllor. Dockorna är förbehållna de kvinnor de föreställer.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons