Annons
Nyheter

Sex dog i midsommartrafiken

Sex personer dog i olyckor i midsommartrafiken. Tidigt på söndagskvällen omkom två män och en kvinna i en frontalkrock i Norrbotten.
Nyheter • Publicerad 23 juni 2013

På söndagskvällen dog också en man i en mc-olycka i Dalarna.

Midsommarhelgens första dödsolycka inträffade på torsdagskvällen. En kvinna i 65-årsåldern avled av skadorna hon fick i en singelolycka på E 4 utanför Mehedeby i Uppsala län.

Annons

En medelålders man omkom på midsommardagen efter att ha hamnat under en minibuss i samband med en singelolycka i Medelpad.

Vid 17.30-tiden på söndagen omkom tre personer – två män och en kvinna – i en frontalkrock på E 10 i Norrbotten. Olyckan inträffade i höjd med Räktforsen, mellan Svartbyn i Överkalix och Västannäs i Kalix, enligt polisen i Norrbotten.

En man i 50-årsåldern omkom också på kvällen, efter att ha kört av vägen med sin motorcykel i närheten av Skamhed söder om Vansbro i Dalarna, skriver dt.se.

Tre personer, två män och en kvinna, svävade också mellan liv och död efter en lastbilsolycka i Göteborg på midsommardagens kväll, enligt polisen.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons