Annons
Nyheter

Polisen söker vittnen efter överfall i Timrå

Brott. • Publicerad 13 juli 2020
Polisen söker vittnen till ett överfall i Timrå. Arkivbild.
Polisen söker vittnen till ett överfall i Timrå. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna överfölls och misshandlades i ett elljusspår i Timrå under söndagskvällen. Nu söker polisen kontakt med samtliga personer som rörde sig i området under kvällen. Överfallet skedde vid NHK-arena i anslutning till elljusspåret.

Kvinnan i 40-årsåldern befann sig på en löprunda och misshandlades av två gärningsmän med tillhyggen. Polisen har upprättat en anmälan om rån och grov misshandel och vill att alla som varit där hör av sig, oavsett om man tycker sig ha hört eller sett något som kan ha koppling till brottet. Personer som varit i området mellan 18 och 21 under söndagen uppmanas ringa polisen via 114 14.

– Vi vill komma i kontakt med alla som rört sig i området. Det gäller inte bara området bakom arenan utan även runt elljusspåret från arenan ner mot älven samt runt industriområdet, säger Maria Linné, RLC-kommunikatör hos polisen i region Nord.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons