Annons
Nyheter

Natotoppar kommer till Sälenmöte

Politik • Publicerad 8 december 2022
Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg anländer till Rikskonferensen Folk och Försvar i Sälen 2018. Arkivbild
Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg anländer till Rikskonferensen Folk och Försvar i Sälen 2018. ArkivbildFoto: Henrik Montgomery/TT

Både Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg och dess högsta militära chef, överbefälhavare Christopher G. Cavoli, kommer till Folk och försvars rikskonferens i Sälen 8-10 januari. Det uppger Folk och försvar i ett pressmeddelande.

Till Sälen kommer också bland andra statsminister Ulf Kristersson (M), utrikesminister Tobias Billström (M), Finlands utrikesminister Pekka Haavisto, ÖB Micael Bydén och EU-kommissionär Ylva Johansson (S).

Annons

Tredagarskonferensen om försvars- och säkerhetspolitik hålls normalt varje år på Högfjällshotellet i Sälen. De senaste två åren har den dock arrangerats digitalt från Stockholm på grund av pandemin.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons