Annons
Nyheter

En död efter knivskärning i Halmstad

Brott • Publicerad 15 augusti 2022
En person har avlidit av sina skador efter att ha blivit knivhuggen utanför en restaurang i centrala Halmstad natten till måndag. Arkivbild.
En person har avlidit av sina skador efter att ha blivit knivhuggen utanför en restaurang i centrala Halmstad natten till måndag. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En person som fick allvarliga skador vid en knivskärning i centrala Halmstad natten till måndag har avlidit av sina skador, skriver polisen på sin hemsida. Ytterligare en person blev allvarligt skadad och fördes till sjukhus.

Två personer har nu anhållits misstänkta för mord och försök till mord. En tredje person är anhållen misstänkt för medhjälp till brotten.

Annons

En åklagare leder just nu förundersökningen och polisen är fåordig.

– Vid lunchtid hävdes avspärrningarna runt brottsplatsen, men det jobbas fortfarande väldigt intensivt i ärendet. Det är mycket förhör som ska hållas och det fanns vittnen på platsen. Och man tittar över övervakningskameror, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Händelsen inträffade utanför en restaurang vid 04.30-tiden.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons