Annons
Nyheter

Misstänks för nya brott i väntan på straff

Brott • Publicerad 4 september 2020
En man i Blekinge misstänks för nya bedrägerier som ska ha skett mellan att en dom fallit mot honom och avtjänat straff. Arkivbild.
En man i Blekinge misstänks för nya bedrägerier som ska ha skett mellan att en dom fallit mot honom och avtjänat straff. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

En man i Blekinge dömdes under våren 2019 till 18 månaders fängelse för grova bokföringsbrott. På grund av att han fick jobb har han beviljats uppskov av Kriminalvården och ännu inte börjat avtjäna sitt straff.

Nu misstänks mannen för nya brott som ska ha begåtts efter att domen föll i april i fjol, rapporterar SVT Nyheter Blekinge.

Annons

Polisen uppger för SVT att det pågår flera utredningar och att det har kommit in flertalet anmälningar mot mannen under 2020.

Enligt SVT kan mannen kopplas till ett antal misstänkta bluffbolag som har dragit på sig nya betalningsanmärkningar med en total skuld på över tolv miljoner kronor.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons