Annons
Nyheter

Man slog sönder fönster – greps av insatsstyrka

Polis • Publicerad 1 maj 2020
Polisen ryckte ut efter sedan en man slagit sönder fönster på en bostad i Billdal utanför Göteborg. Arkivbild.
Polisen ryckte ut efter sedan en man slagit sönder fönster på en bostad i Billdal utanför Göteborg. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 30-årsåldern har gripits sedan han slagit sönder fönster till en villa i Billdal söder om Göteborg. Mannen ska även ha hotat och gjort utfall med tillhyggen mot boende i huset.

Polisens insatsstyrka tillkallades på fredagseftermiddagen och kunde gripa mannen. Även ambulans larmades eftersom en person fått lättare sårskador.

Annons

– De som har varit inblandade har en relation till varandra, sedan hur den relationen ser ut det vill inte jag gå in på. Som jag förstår det så är det som hände inte riktat mot alla och en var utan det finns en typ av koppling mellan gärningsmannen och de berörda i villan, säger Martina Saghamre, vakthavande polisbefäl.

Tidigare under eftermiddagen meddelade polisen att det inte finns någon känd hotbild mot de boende i villan.

Under eftermiddagen förhörde polisen vittnen i bostadsområdet. Brottsrubriceringen är inte fastställd.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons