Annons
Nyheter

Man ihjälstucken i Malmö – ingen gripen

Brott • Publicerad 14 juni 2023
Polis sökte av området med hund under natten.
Polis sökte av området med hund under natten.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 25-årsåldern hittades stucken av ett vasst föremål i Malmö på tisdagskvällen. Han har avlidit av sina skador och ärendet utreds som mord.

– Vi har ingen frihetsberövad i nuläget. Det är oklart om det är en eller flera gärningspersoner som kan misstänkas för det här brottet, säger Nils Norling, presstalesperson hos Malmöpolisen.

Annons

Mannen hittades allvarligt skadad vid 23-tiden i området Kroksbäck. Han fördes till sjukhus, men strax efter midnatt kom beskedet att han avlidit. Polisen vill inte uppge om offret är känt av polisen sedan tidigare.

– Nu behöver vi få in mer information. Vi behöver kunna göra en kartläggning över vilka personer som har funnits i området när det skedde, vilka som har kommit dit och vilka som har lämnat platsen, säger Nils Norling.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons