Annons
Nyheter

Man hittad allvarligt skadad vid polishus

Brott • Publicerad 28 november 2020
En ännu oidentifierad man hittades medvetslös utomhus i närheten av polishuset i Borlänge. Händelsen utreds som mordförsök. Arkivbild.
En ännu oidentifierad man hittades medvetslös utomhus i närheten av polishuset i Borlänge. Händelsen utreds som mordförsök. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En svårt skadad man hittades under morgonen av en förbipasserande i närheten av polishuset i Borlänge. Mannen har förts till sjukhus och polisen utreder händelsen som mordförsök.

Mannen var medvetslös när han hittades, och polisen har ännu inte kunnat höra eller identifiera honom. Han uppskattas vara i 25-årsåldern. Polisen vill inte gå ut med vilken typ av skador mannen har.

Annons

– Det är mycket allvarliga skador, säger Stefan Wickberg, presstalesperson hos polisen.

Nu pågår arbetet med att försöka ringa in när mannen skadats och hur länge han legat på platsen.

– Det vet vi inte, och det är också anledningen till att vi går ut och vädjar om vittnesiakttagelser ända från 23-tiden i går kväll, säger Stefan Wickberg.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons