Annons
Nyheter

Man häktad för mordförsöket i Timrå

Brott • Publicerad 12 augusti 2020
En man i 50-årsåldern har under onsdagsförmiddagen häktats, på sannolika skäl misstänkt för det mordförsök som i helgen inträffade i Timrå kommun. Arkivbild.
En man i 50-årsåldern har under onsdagsförmiddagen häktats, på sannolika skäl misstänkt för det mordförsök som i helgen inträffade i Timrå kommun. Arkivbild.Foto: Emma-Sofia Olsson/SvD/TT

En man i 50-årsåldern har häktats, på sannolika skäl misstänkt för det mordförsök som i helgen inträffade i Timrå kommun, rapporterar P4 Västernorrland.

Det var under lördagskvällen en man i 60-årsåldern skadades allvarligt med ett, enligt åklagaren, skarpeggat vapen. Den man som häktades på onsdagsförmiddagen greps på platsen i samband med händelsen.

Annons

Den skadade mannen fördes till sjukhus, men hade enligt åklagaren Lo Jonsson "väldig tur" och är inte längre i behov av sjukhusvård.

Åklagaren har tidigare uppgett att de två männen är bekanta med varandra.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons