Annons
Nyheter

Man avliden efter misshandel i Malmö

Brott • Publicerad 9 augusti 2021
En man som skadades svårt i ett bråk i Folkets park i Malmö den 1 augusti har avlidit. Händelsen utreds som grov misshandel och vållande till annans död. Arkivbild.
En man som skadades svårt i ett bråk i Folkets park i Malmö den 1 augusti har avlidit. Händelsen utreds som grov misshandel och vållande till annans död. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har avlidit efter en misshandel i Folkets park i Malmö i början av augusti. Händelsen utreds nu som grov misshandel och vållande till annans död, skriver Skånska Dagbladet.

Mannen fördes svårt skadad till sjukhus efter ett bråk i parken på kvällen den 1 augusti. Enligt polisen hade han utsatts för knytnävsvåld, men bedömdes inte ha livshotande skador. Åklagare Christoffer Östlind understryker att dödsorsaken ännu inte är bekräftad.

Annons

– Han ska ha avlidit i fredags förra veckan. Dödsorsaken är inte bekräftad. Det får en rättsläkare hjälpa oss att svara på, säger åklagaren till Sydsvenskan.

Han vill inte berätta om någon misstänkt har frihetsberövats.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons