Annons
Nyheter

Man anhållen för dubbelmord

En man i 45-årsåldern sitter anhållen hos polisen i Göteborg misstänkt för dubbelmordet på Övralidsgatan i Blå staden på Hisingen på söndagen.
Nyheter • Publicerad 6 maj 2013
Två personer hittades vid 10.30-tiden på söndagen döda i en lägenhet på denna gata på Hisingen i Göteborg. Polisen rubricerar det som har hänt som mord alternativt dråp.
Två personer hittades vid 10.30-tiden på söndagen döda i en lägenhet på denna gata på Hisingen i Göteborg. Polisen rubricerar det som har hänt som mord alternativt dråp.Foto: ADAM IHSE / SCANPIX

En man och en kvinna, båda födda 1948, hittades döda i sin bostad och det stod snabbt klart att de hade mördats. Polisen knackade dörr och pratade med närboende och misstankarna riktades så småningom mot den man som nu har anhållits.

Han var först anhållen i sin frånvaro och sedan, några timmar därefter, gripen och frihetsberövad.

Annons

– Han är efter förhör fortsatt anhållen, på sannolika skäl misstänkt för mord, säger Mikael Claesson, biträdande vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland.

Polisen säger inget om möjliga motiv för morden eller om paret och mannen kände varandra sedan tidigare.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons