Annons
Nyheter

Överfallsvåldtäkt i gångtunnel – man anhållen

Brott • Publicerad 17 januari 2023
En kvinna slog på måndagskvällen larm om att hon utsatts för våldtäkt i en gångtunnel i Kalmar. Arkivbild.
En kvinna slog på måndagskvällen larm om att hon utsatts för våldtäkt i en gångtunnel i Kalmar. Arkivbild.Foto: Tim Aro/TT

En man har anhållits som misstänkt för grov våldtäkt i Kalmar och polisen söker nu fler personer som kan ha varit inblandade. På måndagskvällen slog en kvinna larm om att hon blivit överfallen i en gångtunnel i området Tallhagen.

Polis genomförde en brottsplatsundersökning och sökte med specialhundar i området och uppgifter i utredningen ledde till misstankar mot en man i 25-årsåldern.

Annons

Han är på sannolika skäl misstänkt, vilket är den starkare graden av misstanke, skriver polisen på sin hemsida. Polisen är fortsatt intresserad av vittnesuppgifter.

Polisinformatör Robert Loeffel säger till lokala medier att polisen söker fler personer som är misstänkta för brott i samband med händelsen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons