Annons
Nyheter

Kvinna utsatt för mordförsök – man gripen

Brott • Publicerad 1 februari 2023
En kvinna i Ystad fördes till sjukhus med allvarliga skador efter att ha blivit utsatt för ett mordförsök. En man är gripen. Arkivbild.
En kvinna i Ystad fördes till sjukhus med allvarliga skador efter att ha blivit utsatt för ett mordförsök. En man är gripen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har gripits misstänkt för mordförsök på en kvinna i Ystad. Kvinnan, som är i 55-årsåldern, fördes till sjukhus med allvarliga skador, skriver Region Skåne på sin hemsida.

– Den nu gripne mannen ringde in till ledningscentralen och berättade att han skadat en kvinna, säger Jimmy Modin, presstalesperson på polisen.

Annons

Mordförsöket ska ha skett inomhus i en lägenhet.

– Vi kan inte säga mer än att mannen och kvinnan har en relation till varandra, men vi går i nuläget inte in på några detaljer i relationen, säger Jimmy Modin.

Larmet kom in strax före klockan 05.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons