Annons
Nyheter

Kvinna i Partille vann 208 miljoner

Storvinnaren i veckans Lottodragning har hittats. En kvinna i 60-årsåldern från Partille kammade hem 208 miljoner kronor.
Partille • Publicerad 4 maj 2018
Foto: Noella Johansson/TT

Det var inte helt enkelt för Svenska spel att få tag på drömvinnaren:

– Första tre gångerna så tryckte hon bort mitt samtal men så senare under torsdagskvällen svarade en något frågande kvinna till slut, säger Pierre Jonsson i ett pressmeddelande.

Annons

Kvinnan var då helt ovetande om sin vinst och Svenska spel-representanten mjukstartade med att berätta att hon hade haft sju rätt på Lotto och vunnit en miljon kronor.

– Kvinnan blev redan då knäsvag, ”Herregud, har jag vunnit en miljon på Lotto”, undrade hon chockat, berättar Pierre Jonsson.

Men kvinnan hade också haft två rätt på Joker – vilket innebär att Drömvinsten föll ut.

– När jag gratulerade till 208 358 976 kronor blev det helt knäpptyst i luren och efter ett tag hördes ett svagt ”herregud”. ”Jag bara skakar, vilken tur att jag inte såg dragningen. Då vet jag inte hur det hade slutat”, sa hon med chock i rösten, berättar Pierre Jonsson.

Som mest hade kvinnan tidigare vunnit 2 000 kronor.

Karin SamuelssonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons