Annons
Nyheter

Kraftig smäll i Malmö – bilar brann

Brott • Publicerad 14 februari 2021
Räddningstjänst utför släckningsarbete där flera bilar i en parkeringslänga i Persborg i Malmö brann kraftigt på söndagskvällen.
Räddningstjänst utför släckningsarbete där flera bilar i en parkeringslänga i Persborg i Malmö brann kraftigt på söndagskvällen.Foto: Johan Nilsson/TT

Flera bilar i Persborg i Malmö brann kraftigt efter larm om en hög smäll. Branden – som förstörde en parkeringslänga – är nu släckt.

Polisen larmades till platsen strax efter klockan nio på söndagskvällen sedan flera personer ringt in och berättat att de hört en kraftig smäll.

Annons

– När vi närmar oss ser vi ett flertal bilar som står i brand. Vi misstänker att det hänger ihop på något sätt. Vi har spärrat av ett område och stoppat trafiken, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

– Det kan smälla när bilar brinner, men jag tolkar det som att det är en kraftigare smäll som man har hört, säger Olsson.

Det finns inga uppgifter om att någon har kommit till skada. Ingen har heller gripits.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons