Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

Misstänkt drunkningsolycka i Kristianstad och en bil har voltat av vägen utanför Hässleholm.
Publicerad 2 juni 2018

Skåne

En stor sökinsats med dykare och polis gjordes under natten efter att en cykel och tillhörigheter hittats vid stranden på Västra Storgatan i Kristianstad. Polisen kunde utifrån tillhörigheterna identifiera en person som senare gav sig tillkänna och var oskadd.

Annons

Innan det fick räddningstjänsten rycka ut till Centralskolan där en parkbänk hade satts i brand. Den kunde släckas snabbt och polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse via brand.

Tidigt under lördagsmorgonen inträffade en olycka på väg 21 väster om Tyringe. Det var en singelolycka där en personbil voltat av vägen efter att först ha kört in i mitträcket.

Föraren, som var ensam i bilen, hade tagit sig ut ur fordonet innan räddningstjänsten kom till platsen. Föraren ådrog sig inte heller några allvarliga skador.

Jasmin FrljevicSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons