Annons
Nyheter

Räddningsinsats avbryts efter fynd vid vak

Olyckor • Publicerad 11 februari 2021
Räddningsinsatsen vid en sjö i Bromöllatrakten har avbrutits. En man i 80-årsåldern är försvunnen sedan onsdagseftermiddagen. Arkivbild.
Räddningsinsatsen vid en sjö i Bromöllatrakten har avbrutits. En man i 80-årsåldern är försvunnen sedan onsdagseftermiddagen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Sedan föremål hittats vid en isvak i Levrasjön nära Bromölla har räddningsinsatsen där avbrutits. En man i 80-årsåldern är försvunnen sedan onsdagseftermiddagen och det är hans tillhörigheter som hittats, skriver polisen på sin hemsida.

Nu kommer sökandet efter mannen att fortsätta med hjälp av dykare.

Annons

Mannen ska ha varit vid sjön under eftermiddagen och åkt skridskor. När han inte kom hem på angiven tid blev anhöriga oroliga och kontaktade polis.

Hans bil har tidigare hittats i närheten av sjön och ett stort polispådrag har sökt efter honom, bland annat med hjälp av hundpatruller och helikopter.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons