Annons
Nyheter

Centerledaren Annie Lööf har covid-19

Politik • Publicerad 12 januari 2022
Annie Lööf (C) anländer till onsdagens partiledardebatt i riksdagen. Samma kväll meddelade Centerledaren att hon testat positivt för covid-19.
Annie Lööf (C) anländer till onsdagens partiledardebatt i riksdagen. Samma kväll meddelade Centerledaren att hon testat positivt för covid-19.Foto: Anders Wiklund/TT

Centerpartiets partiledare Annie Lööf har testat positivt för covid-19. Det meddelade hon själv via Twitter på onsdagskvällen: "Jag känner mig helt symptomfri, men visade ikväll positivt vid ett snabbtest."

I en längre kommentar uppger hon att en person som hon träffade i slutet av förra veckan uppvisat symtom och testat positivt. Hon valde därför själv att testa sig, och visade sig vara positiv för virussjukdomen.

Annons

"Jag väljer därför att följa rekommendationerna som finns, isolera mig och familjen och ta ett PCR-test så snart det finns lediga tider. Jag mår som sagt bra, och känner inga symptom, men förlitar mig på snabbtestet och begränsar kontakterna till familjen."

Annie Lööf deltog tidigare under onsdagen i årets första partiledardebatt i riksdagen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons