Annons
Nyheter

Busch husaffär överklagas till HD

Politik • Publicerad 9 mars 2022
Ebba Busch (KD) i samband med tingsrättens muntliga förberedelse i tvistemålet om fastigheten. Till höger hennes advokat Katrin Björklund. Arkivbild.
Ebba Busch (KD) i samband med tingsrättens muntliga förberedelse i tvistemålet om fastigheten. Till höger hennes advokat Katrin Björklund. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Hustvisten mellan KD:s partiledare Ebba Busch och en äldre man i Uppsalatrakten kan ta ytterligare en vända i det juridiska systemet.

I början av februari nekade Svea hovrätt mannen prövningstillstånd kring försäljningen av ett hus till Ebba Busch. Nu väljer han att överklaga även till Högsta domstolen, skriver Aftonbladet.

Beslutet i hovrätten nyligen innebar att den förlikning som parterna ingick i oktober fastställdes. Men mannen hävdar att han tvingats skriva på avtalet.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons