Annons
Nyheter

Brand rasade i maskinhall

En brand rasade under natten i en maskinhall i Limmared. Byggnaden blev totalförstörd.
Nyheter • Publicerad 18 september 2010
Foto: Joakim Eriksson

Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till platsen. SOS fick in larmet vid 02.40-tiden på natten mot lördagen. Räddningstjäns från fyra orter bekämpade branden.

- Det kom in som en ladugårdsbrand och det fanns uppgifter om att även boningshuset fattat eld. Men det visade sig vara fel. Det var en maskinhall som brann, säger Bo Daleman, vakthavande befäl vid Boråspolisen.

Annons

Enligt Anders Johansson vid räddningstjänsten i Borås är byggnaden helt utbrunnen, men står fortfarande kvar. På grund av rasrisken har man dock inte kunnat gå in under släckningsarbetet. Räddningstjänsten var vid åttatiden på morgonen fortfarande kvar för efterbevakning.

- Vi har spärrat av området och kommer genomföra en teknisk undersökning. I nuläget misstänker vi inget brott, säger Bo Daleman.

Det skall inte vara någon person som kommit till skada vid branden. Teknisk undersökning kommer förmodligen att genomföras under dagen.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons