Annons
Nyheter

Saknad bärplockare fortfarande inte hittad

Olyckor • Publicerad 15 september 2021
Polisen har bland annat sökt med helikopter efter en kvinna i 80-årsåldern som har varit försvunnen sedan i måndags. Arkivbild.
Polisen har bland annat sökt med helikopter efter en kvinna i 80-årsåldern som har varit försvunnen sedan i måndags. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen har på onsdagen fortsatt sökandet efter den kvinna i 80-årsåldern som försvunnit när hon plockat bär i trakterna runt Niemisel, några mil nordost om Boden.

En stor sökinsats har pågått sedan i måndags kväll. Fjällräddare, hundar, drönare och helikopter har tillsammans med Missing People och hemvärnet engagerats i arbetet.

Annons

Men trots den omfattande sökinsatsen har kvinnan ännu inte hittats.

"Kvinnan är inte anträffad. Sökinsatsen fortgår. Förutom polisiära resurser deltar fjällräddningen och försvarsmakten. Under onsdagseftermiddagen anslöt även frivilligorganisationen Missing people", skriver polisens presstalesperson Maria Linné på polisens hemsida.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons