Annons
Nyheter

Åtta personer i balkongras

En balkong med åtta personer har rasat från andra våningen i ett hyreshus i Luleå.
Nyheter • Publicerad 15 juli 2009
En balkong med åtta personer har rasat från andra våningen i ett hyreshus i Luleå. Det är oklart vilka skador personerna har ådragit sig.
En balkong med åtta personer har rasat från andra våningen i ett hyreshus i Luleå. Det är oklart vilka skador personerna har ådragit sig.Foto: Bror Persson / SCANPIX /

Sex personer skadades lindrigt när balkongen de befann sig på rasade från andra våningen i ett hyreshus i Luleå på onsdagen. Totalt befann sig åtta personer ute på balkongen. Polisen fick in larmet vid 18-tiden. Fyra ambulanser tog hand om de skadade som fördes till sjukhus.

– Balkongen höll inte för belastningen. Nu har vi spärrat av området för att kunna titta närmare på hur den kunde rasa, säger Olle Kvarnerås, länsvakthavande befäl vid Luleåpolisen, till TT.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons