Annons
Nyheter

Ännu en misstänkt för mord på pojke i Skogås

Brott • Publicerad 8 mars 2023
Polisavspärrningar vid brottsplatsen i Skogås centrum, där den 15-årige pojken sköts ihjäl i slutet av januari i år. Arkivbild.
Polisavspärrningar vid brottsplatsen i Skogås centrum, där den 15-årige pojken sköts ihjäl i slutet av januari i år. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Ännu en person har gripits misstänkt för inblandning i mordet på en 15-årig pojke i Skogås söder om Stockholm i slutet av januari, skriver DN.

Den misstänkte, en 17-årig pojke, greps under onsdagen sedan han anhållits i sin frånvaro misstänkt för medhjälp till mord.

Annons

Fem personer sitter sedan tidigare häktade för inblandning i dödsskjutningen, däribland en 15-åring som är på sannolika skäl misstänkt för mord. Tre andra misstänks för medhjälp och en person misstänks för skyddande av brottsling.

15-åringen blev skjuten inne på en restaurang i Skogås centrum den 28 januari. Pojken fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons