Annons
Nyheter

18-åring åtalas efter dödsolycka

Olyckor • Publicerad 21 september 2023
Mars tidigare i år: Blommor, ljus och minnessaker vid det träd i en kurva på väg 2004 mellan Djurröd och Östra Eljaröd väster om Kristianstad där en personbil med sju personer kraschade. Arkivbild.
Mars tidigare i år: Blommor, ljus och minnessaker vid det träd i en kurva på väg 2004 mellan Djurröd och Östra Eljaröd väster om Kristianstad där en personbil med sju personer kraschade. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En 18-åring åtalas efter en dödsolycka utanför Hässleholm i mars månad, rapporterar P4 Kristianstad. En 17-åring dog och flera personer skadades. Polisen har tidigare uppgett att sju ungdomar färdades i bilen, som krockade med ett träd söder om Östra Eljaröd i Hässleholms kommun.

18-åringen som körde bilen åtalas nu misstänkt för vårdslöshet i trafik, vållande till annans död och vållande till kroppsskada och för ringa narkotikabrott.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons