Annons
Nöje

Jonas Libergs blogg: "Undrar om Charlottes ben går ända upp?"

Hur Packad Är Inte Jag?!
Nöje • Publicerad 11 maj 2008

Har precis mellanlandat hemma efter ett grymt bra gig med Black&White på Westerqvarn utanför Västerås ......och nu börjar elendet. Vad ska man ha med sig till Belgrad på tisdag? Givetvis min Macbook Pro. Hmm.....kanske skulle köpt nåt mindre än 17tum märker jag nu. Kläder för alla typer av fester är det sagt och då undrar Jonas Liberg hur det här ska gå till rent logistiskt. 1st resväska, 1st datorväska som dessutom får fungera som handbagage. Vi ska på konsulat-fest i smoking, sen blir det ambassad-fest i kostym. Där fylldes nästan hela väskan på en gång. Vanliga kläder, rock n?roll-kläder, badkläder och en jäkla massa plattor och visitkort ska ju också med. Bobby Ljunggren och några ska dra till kusten nån dag och vi kanske ska haka på och då behöver man ju nån liten extra väska till det och så nån axelväska(it?s a mans bag!!!) att ha på dagarna. Måste man ha smoking? Vad händer om man kommer i jeans, boots, solbriller och mössa till konsulatet? Förmodligen portad från det landet för alltid. Finns det ingen "personal packer" att hyra?

Ska bli kul att träffa Charlotte igen. Undertecknad har ju med en låt på hennes förra platta och vi träffades senast på Elfsborgs fotbollsgala i november och då pratade vi om schlagern en del och jag sa att, kommer jag till finalen med piratlåten så vinner den hela tjottaballongen som Luuk brukar säga. Undrar vad hon säger om det nu?

Annons

Alla pratar för övrigt om Charlottes ben och det är klart.....man undrar ju om dom går ända upp?!

Jag återkommer i ämnet.......

hasta luego............eller? hmm, kan ju inte jugoslaviska ännu.

/Jonas

Jonas Liberg bloggar om sin uppladdning inför Eurovision song contest i Belgrad där han har skrivit det lettiska bidraget. Läs hela hans blogg här.

Jonas Liberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons