Annons
Nöje

Dannys och Saades kyss i Globen

I Globen pågick under eftermiddagen artisternas genrep inför Melodifestivalen.
Nöje • Publicerad 10 mars 2011
Hela finalgänget.
Hela finalgänget.Foto: Sara Moritz
Brolle tillsammans med Sanna Nielsen, Sara Varga och The Moniker.
Brolle tillsammans med Sanna Nielsen, Sara Varga och The Moniker.Foto: Sara Moritz

Bland annat bjöds de cirka 100 församlade journalisterna som följer genrepet på ett oväntat pusskalas mellan Danny Saucedo och Eric Saade.

Danny och Eric Saade. De beskrivs som ärkerivaler och många anser att Melodifestivalens final har reducerats till en uppgörelse mellan de två flickfavoriterna. Inför repetitionerna i Globen på torsdagen visade Danny och Eric Saade allt annat än fientliga känslor inför varandra. Framför ett stort pressuppbåd kysste Danny sin konkurrent rakt över munnen.

Annons

– Det var jättesmarrigt. Han hade väldigt återfuktade läppar. Det var stundens ingivelse, jag tänkte att nu ska gossen få känna hur det är att pussa Danny, säger Danny Saucedo.

Både Eric Saade och Danny Saucedo vill tona ner förväntningarna. Favoritskapet låg tungt på deras axlar redan innan Melodifestivalen drog igång.

– Det är tio artister med i tävlingen och vem som helst kan vinna, säger Eric Saade.

BT/TT Spektra

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons