Annons
Startar företag i Asien.
Näringsliv • Publicerad 21 juli 2008

Nilörngruppen etablerar i Kina ett samägt bolag med Hembly International Holdings.

Hembly är ett företag specialiserat på varumärkesservice i olika led och samarbetar med en rad kända internationella varumärken. Valentino, DKNY och R.E.D som exempel. Hembly etablerades 2000 och är noterat på börsen i Hongkong. I den gemensamt ägda verksamheten, baserad i Shenzen, erbjuds såväl Nilörns som Hemblys kunder service. Fokus ska ligga på kvalitet och korta ledtider.

–?Vi är mycket nöjda med att presentera en lösning i Kina med både kundservice, lager och fakturering i lokal valuta för våra kunder. Nilörn bli nu också en mer komplett leverantör, säger Stefan Tingström, chef för Nilörngruppen. Ett aktuellt samarbete gäller relansering av sportvarumärket Serigio Tacchini. Nilörn har tidigare service och logistikcenters i Turkiet, Indien, Hongkong och Nordafrika.

Ingemar Brink
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons