Annons

Ellos i samarbete med Anja Pärson

Nu står det klart att Ellos nästa designsamarbete blir med skidlegendaren Anja Pärson och hennes fru Filippa Rådin. ”Två fantastiska kvinnliga förebilder”, konstaterar Marina Davarinou, vd på Ellos.
Borås • Publicerad 11 oktober 2018
Foto: Erik Simander, Mia Höglund

Det blir paret Anja Pärson och Filippa Rådin som kommer att fronta Ellos nästa två kollektioner. Det skriver Ellos i ett pressmeddelande.

– Anja och Filippa är två fantastiska kvinnliga förebilder som inspirerar oss och representerar den kvinnliga styrkan som Ellos identifierar sig med. Vi är väldigt stolta över vårt designsamarbete, säger Marina Davarinou, vd på Ellos, i pressmeddelandet.

Annons

Anja Pärson och Filippa Rådin har varit delaktiga under designprocessen och lyfter bland annat fram inkluderande storlekar som en aspekt som lockade dem till att hoppa på samarbetet.

– Det känns extra viktigt för oss, vilket även har legat till grund till att ta fram plagg som ska passa olika kroppsformer, säger Anja Pärson i pressmeddelandet.

Elin KullanderSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons