Annons
Nyheter

Coltings recept

Svalkande gazpacho
Nyheter • Publicerad 25 juli 2008

Ingredienser

4 mogna tomater, hackade och skalade

Annons

1 liten lök, finhackad

2 vitlöksklyftor, hackad

2 koppar tomatjuice

2 tsk färskpressad citronjuice

Svartpeppar

Cayennepeppar

Havssalt

En liten bit finhackad chilli.

1 knippe färsk persilja

4 iskuber

Annons

1 medelstor gurka, skalad och finhackad

Tillvägagångssätt

Blanda alla ingredienser i en mixer och mixa dem till dess att de är infördelade men inte till en puré

Smaka av med salt, peppar och cayenne.

Denna kryddiga dryck är en gott och mycket mineralrikt och saltigt alternativ till återhämtningsdryck efter träning i varmt klimat.

Jonas Colting
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons