Annons
Nyheter

Waaaardrner-Det Evigt Unga Trädet

Nyheter • Publicerad 16 januari 2008

Jan-Ove Waldner är stor i Kina, det förstår man när man är där. Hadde, hadde, hadde. Waaaardrner, hadde hadde, Waaaardrner (typ: ok, ok, ok- Waldner är grym). De rationaliserar bort bokstaven l i hans namn och lägger till något r. Kineserna har en oerhört positiv bild av Waaaardrner men så är de också rätt så sparsmakade med alkoholen där borta och de har förmodligen inte heller bjudit in honom till vare sig idrottsgalor eller motsvarigheten till Solvalla. Han har således kunnat sköta sig hyggligt.

Killen är ett fenomen, han Waaardrner. Halvtjock, halvgammal, lever ett hyggligt vidlyftigt leverne och är samtidigt en av jordens förnämsta pingpongspelare. Inga konstigheter. Å andra sidan satt väl hela Arsenals backlinje på rehab samtidigt under det glada 80-talet. De gjorde allt tillsammans, Tony Adams, Nigel Winterburn, Lee Dixon och Steve Bould, tränade, krökade och satt på rehab.

Nej. Det här med elitidrottsman verkar vara en förnäm tillvaro. Såg att Colting sågade träningsupplägget för Elfsborg. Han menade på att de borde kunna träna 6 timmar/dag och sedan ägna sig åt avslappning. Waaardrner tränar 6 timmar i veckan. Då han formtoppar. Nu siktar han mot OS 2012.

Mattias Grönberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons