Annons
Nyheter

Sålde precis en kamera till en kille utanför Tant Grön

Nyheter • Publicerad 22 januari 2008

Via Blocket brände jag precis av en kamera. Killen hittade inte till oss så vi stämde träff utanför Tant Grön. Han fick kartongen med kameran, kollade inte innehållet, gav mig pengarna och sa att han jobbade på dagis och att han hade haft en bra arbetsvecka. Sedan gick han.

Under mental istid ropade jag in kameran före jul för 1300 kronor på en auktion. Förmodligen var det min tur att ha haft en bra arbetsvecka. En vecka senare "skänkte" Sandra bort vår andra kamera till uteliggare i Shanghai.

Ni förstår själva. Det är nästan en sådan soppa att man någonstans tror att Tito skall hoppa upp likt gubben i lådan. Men icke. Sandra visar sig inte vara förtjust i mitt auktionsobjekt och vi har åter gjort konsumtionssamhället en vältjänst. Men det här blocket är inte dumt. Har fått mersmak. Sandras slalomskidor har hon inte nyttjat på några år och jag ser möjlighet till delfinansiering av min flygel.

Mattias Grönberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons