Annons
Nyheter

Julkort och barn

Nyheter • Publicerad 8 januari 2008

När vi kom hem från vår semester låg det ett gäng julkort innanför dörren, vilket självklart är helt fantastiskt. De flesta julkort var från våra vänner, från våra vänner som har barn. När man får barn verkar man vilja skicka julkort och då företrädesvis julkort som just är fotografier på sina barn. Inte alltför sällan är barnen utklädda till småtomtar. Och detta är fantastiskt. Vi älskar självklart dessa barn: Stina, Tyra, Elisa, Alice och allt vad de nu heter. Vi älskar dem och förundras dagligen över det fantastiska resultatet. Framförallt med tanke på det genetiskt tunga arv dessa barn ändock bär...

Men. Det mest fantastiska kommer då folk responderar på dessa julkort. Genom att skicka ett kort tillbaka på samma barn. Förstår ni? Vi får ett julkort på lilla Elisa och skulle så svara genom att skicka ett annat fotografi på Elisa. Som att få en tröja i julklapp och sedan ge samma julklapp tillbaka.

Mattias Grönberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons