Annons
Nyheter

Härliga motsatsförhållanden

Nyheter • Publicerad 14 januari 2008

Sitter på jobbet och är på väg hem. Lyckades i helgen att installera vårt bredband. Det går med 100 km/h vilket gör att man kan ladda ner filmer på nolltid, vilket jag nu skall försöka att göra. Om jag har förstått det hela rätt så klarar man sig fint om man inte delar ut material. Martinger, är det rätt uppfattat?

I övrigt så sitter jag och tänker över motsatsförhållanden i min vardag. Att jag inte vill gå och lägga mig men jag gillar att sova. Jag gillar att dricka öl men inte att bli berusad. Tycker det är trivsamt med god mat men inte att bli tjock. Gillar att spela spel men inte att förlora. Summa: Det finns en diskrepans mellan handling och handlingens effekt. Som tur är finns det undantag. Typ: Gillar att jobba och kan också tycka om effekterna av mitt arbete. Gillar att beställa resa men tycker i någon mån det är roligare att resa.

Vad har vi mer, kör på bara. Nu vill jag ha samma dynamiska diskussion som ni förde kring den progressiva hårdrocksduon, Rydell & Quick.

Mattias Grönberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons