Annons
Nyheter

Grammisgalan, Bildt & Salem

Nyheter • Publicerad 10 januari 2008

Käre barn. Bildt hade fått på sig bäste-kostymen från tiden då han medlade på Balkan. Inga konstigheter. Allt klär en skönhet, inte sant?

I brist på skandaler så får jag väl säga att Salem var galans konung. Oerhört rättvist, så som jag ser det. Det är härligt att kunna vara sådär subjektiv. Musik bygger på känslor och det är väl egentligen fantastiskt att människor kan tycka om samma saker. Det är trots allt rätt många parametrar som spelar in. I Salems fall gillar jag killen och jag gillar hans energi och hans låtar. I många andra fall gillar man kanske låtarna men inte killen eller tjejen. I andra fall gillar man tjejen men inte låtarna. Typ JLO. Ni fattar, det finns hur många varianser som helst.

De mest fascinerande är då folk varken synes gilla artisten, låtarna eller något annat. Och åndå kränger de skivor. Typ Winnerbäck...Ok. Ger mig. Låten med Miss Li är vacker och harmonierna är överraskande för att vara Winnerbäck. ToTo var inte heller i år nominerade till bästa utländska grupp.

Mattias Grönberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons