Annons

Bil har kraschat in i träd

En bil har kört av väg 1547 i höjd med Mjöasjön. Räddningspersonal och polis larmades under morgonen till platsen.
Mark • Publicerad 5 juli 2018
Foto: JOAKIM ERIKSSON

06.25 ryckte räddningstjänst, polis och ambulans ut till väg 1547 efter att en personbil hade kört av vägen. Det visade sig att personbilen kraschat in i ett träd.

Även ambulanshelikopter dirigerades efter en första bedömning ut till platsen. Förarens tillstånd är oklart men enligt räddningstjänsten rör det sig om en allvarlig krasch.

Annons

– Det var en rejäl smäll, säger Christian Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten.

Vittnet som larmade har rapporterat att föraren var medvetslös, men enligt räddningstjänsten var föraren vid medvetande när ambulanshelikoptern lämnade platsen.

Vid 07.57 meddelade SOS alarm att räddningsarbetet var avslutat. Räddningshelikoptern har tagit med sig bilföraren till Södra Älvsborgs sjukhus. Polisen har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Södra Älvsborgs sjukhus meddelade under torsdagsförmiddagen att mannen, som är i 20-årsåldern, skadats lindrigt och att läget är stabilt.

Sandra OlssonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons