Annons
Snömassorna på taken kan leda till att verksamheten flyttas tillfälligt.
Mark • Publicerad 21 februari 2010

Rasrisken gör att verksamheten kan komma att begränsas.

Under söndagen görs snödjupsmätningar på kommunens fastigheters tak. Beronde på resultatet kan delar av förskolor och skolor behöva att stängas. Exakt vad som gäller är fortfarande oklart men på kommunens hemsida kommer att informeras löpande om läget.

Annons

Följande gäller dock just nu.

? Solgårdens förskola i Skene: Förskolans verksamhet är öppen som vanligt men mellandelen används inte förrän taket är skottat vilket sker under måndagen den 22 februari.

? Näktergalens förskola i Kinna : Näktergalen stängs på grund av högt snödjup och kraftig drivbildning. Barn och ungdomsförvaltningen återkommer med besked om alternativ lokal.

? Stommenskolan i Kinna: Stommenskolan är öppen men entrérer med snötyngda tak får inte användas. Alternativ entré utan skärmtak ska användas. Avspärrningar vid de entéer som inte ska användas finns.

Victor Fridén
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons