Annons

Hägglund på köksbordsturné

Samtal kring köksbordet med partiledaren Göran Hägglund. Det är en av Kristdemokraternas valstrategier för att pejla läget bland väljarna inför valet.
Mark • Publicerad 25 november 2009
Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund inledde en så kallad köksbordsturné där han besöker familjer i hela landet. Här hos familjen Gottfridsson i Sätila.
Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund inledde en så kallad köksbordsturné där han besöker familjer i hela landet. Här hos familjen Gottfridsson i Sätila.Foto: ADAM IHSE / SCANPIX

– Allt för mycket i politiken görs upp i slutna rum. Det här är ett av sätten att komma ut och lyssna till hur vanligt folk har det, säger Göran Hägglund till TT.

Fyrabarnsfamiljen Gottfridsson i Sätila var det första besöket för Hägglunds turné bland "verklighetens folk". Inte oväntat blev det mycket prat om familjefrågor. På morgonen runt kakfatet dryftades främst familjepolitik och vårdnadsbidrag, och makarna Erik och Maria Gottfridsson var nöjda med besöket.

Annons

– Jag tycker Kristdemokraternas familjepolitik är bra, men det finns mer kvar att göra, säger Maria Gottfridsson.

– Mycket av det jag hör här kommer vi i framtiden se i vår politik, lovade Göran Hägglund.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons