Annons

"Det måste tagit skruv i huvudet på honom"

BT har varit i kontakt med en nära vän till den mördade kvinnan.
Mark • Publicerad 19 juli 2008

Hon berättar om 26-åringens stormiga förhållande.

Barndomskamraten som känt kvinnan sedan hon var tre år gammal, berättar att förhållandet mellan kvinnan och mannen var bra till en början. De flyttade ihop 2004.

Annons

– Men det var jättestormigt i förhållandet det sista halvåret, året, berättar vännen.

Den 25 maj skadade 29-åringen kvinnan med en kniv.

– Tidigare hade han aldrig använt tillhyggen, men det här blev för mycket.

Den 26-åriga kvinnan gjorde då slut med mannen och flyttade hem till sina föräldrar tillfälligt innan hon fick en ny lägenhet.

– Men det var efter det som det måste tagit skruv i huvudet på honom, han ville inte acceptera att hon lämnat honom, berättar vännen.

Kvinnan hade planer på att lämna Skene för att komma bort från 29–åringen, men bodde än så länge på en adress i närheten av mannen.

En annan gammal klasskamrat som BT varit i kontakt med beskriver kvinnan som glad, pratig och lättsam. Men när de träffades för några veckor sedan var hon lågmäld och vännen antog att det hade med den före detta pojkvännen att göra.

Mindy Lara
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons