Annons

Äldre kvinna brutalt rånad i Kinna

En äldre kvinna misshandlades och rånades vid lunchtid av en ung man som fick med sig två väskor.
Mark • Publicerad 20 februari 2011

Det var strax före lunchtid som en äldre kvinna blev misshandlad med slag och sparkar av en man som även ryckte med sig kvinnans två väskor. Händelsen utspelade sig på Gökgatan och kvinnan uppgav för polisen att gärningsmannen var en pojke i röd jacka. Han ska ha kommit upp bakom kvinnan, tagit ett grepp runt hennes hals och sedan slängt ner henne på marken.

Det ska finnas minst ett vittne till rånet och efter händelsen togs kvinnan om hand av en förbipasserande person i dennes bil.

Annons

Ambulans kallades först till platsen men avbeställdes sedan och polisen körde i stället kvinnan till sjukhuset i Borås. Enligt obekräftade uppgifter hade kvinnan nyss tagit ut pengar ur en bankomat då hon blev attackerad. Efter rånet sprang gärningsmannen med de två väskorna, en handväska och en axelremsväska, i riktning mot kommunhuset. Han var klädd i röd jacka, svarta byxor och bar en svart mössa.

Än så länge är ingen gripen för dådet.

Anna Claesson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons