Annons

Way out west ställs in

Även Way out west väljer att ställa in årets festival på grund av coronapandemin. Istället siktar man på 2021, uppger arrangören i ett pressmeddelande.
Musik • Publicerad 20 maj 2020
Way Out West ställer in. Arkivbild.
Way Out West ställer in. Arkivbild.Foto: ADAM IHSE / TT

Årets Way out west var planerat till mitten av augusti, och dragplåstren var bland annat Robyn och The Strokes. Nu kommer beskedet att man skjuter på festivalen till augusti 2021.

”Med alla faktorer inräknade, och sett till den situation vi nu befinner oss i, är det ett beslut som tyvärr varit oundvikligt”, skriver arrangörerna Luger i ett pressmeddelande.

Annons

Way Out West är istället tillbaka 12-14 augusti 2021. Flera av de redan släppta artisterna för i år kommer att vara en del av det årets line-up istället, men det kommer också tillkomma flera nya akter. De första kommer presenteras inom kort, enligt arrangörerna.

Årets festivalbiljetter kommer att gälla för festivalen 2021. Samtliga biljettköparna kommer att kontaktas och även erbjudas möjlighet till återbetalning.

Här saknas innehåll

Elin ThornbergSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons