Annons

Tv-profil åker ur "Let's dance"

Nöje • Publicerad 13 maj 2023
Rickard Sjöberg med danspartnern Tove Villför tvingades lämna "Let's dance".
Rickard Sjöberg med danspartnern Tove Villför tvingades lämna "Let's dance".Foto: Fredrik Sandberg /TT

Rickard Sjöberg med danspartnern Tove Villför tvingas lämna TV4:s "Let's dance".

– Det känns tråkigt att åka ut men jag tänker inte gråta för att resan är över. Jag tänker jubla för att den blev av över huvud taget, säger Rickard Sjöberg i programmet.

Annons

I kvällens program – som räknas som kvartsfinal – fick deltagarna bland annat möta varandra i en cha-cha-turnering, där vinnarparet belönades med tio extrapoäng. Bäst på cha-cha för kvällen ansåg juryn att Hampus Hedström och Ines Maria Stefanescu var, som gick upp i överlägsen ledning efter att ha vunnit turneringen.

Rickard Sjöberg och Tove Villför fick möta Renaida Braun och Tobias Bader i en slutduell för möjligheten att fortsätta i tävlingen – och efter omdömen från tittare och jury får alltså det sistnämnda paret dansa vidare i nästa veckas program.

Förra veckan fick Johanna Lind Bagge med danspartnern Tobias Wallin lämna "Let's dance", och nu återstår enbart tre par.

Tema för kvällen var Abba.

Fakta: Paren som är kvar i årets "Let's dance"

Hampus Hedström (komiker) och Ines Maria Stefanescu

Renaida Braun (artist) och Tobias Bader

Charlotte Kalla (skidåkare) och Tobias Karlsson

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons