Annons

"Talk to me" får uppföljare

Film • Publicerad 9 augusti 2023
Sophie Wilde i skräckfilmen "Talk to me". Pressbild.
Sophie Wilde i skräckfilmen "Talk to me". Pressbild.Foto: A24/Scanbox entertainment

Skräckfilmen "Talk to me" är de australiska bröderna Danny och Michael Philippous debutfilm, utgiven av den hajpade distributören A24.

– Vår "mytologibibel" är så tjock att vi skulle hoppa på möjligheten att göra en uppföljare för A24 direkt, sade Danny Philippou när TT intervjuade honom tidigare under sommaren.

Annons

Nu verkar uppföljaren bli verklighet, efter att "Talk to me" blivit en succé för indiebolaget A24 – deras mest lönsamma efter "Hereditary"– och tvillingregissörerna Philippou har fått grönt ljus för att göra en uppföljare, rapporterar bland andra NME.

"Talk to me" är en slags "Exorcisten" för sociala medier-eran och handlar om en avhuggen hand som kan öppna en port till andevärlden. Partysugna kids radar upp sig för släppa in spöken i kroppen, men deras virala ögonblick får snart en mörkare karaktär när ett förträngt trauma sipprar in i leken. Det gäller att akta sig: om anden får för lång tid i kroppen kan den stanna permanent.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons