Annons

T-Rex och Forskaren lämnade "Masked singer"

Det blev T-Rex och Forskaren som fick lämna TV4:s "Masked singer" den här gången. Bakom masken dolde sig skådespelaren Fredrik Hallgren.
Nöje • Publicerad 12 maj 2023
Det var skådespelaren Fredrik Hallgren som gömde sig i T-Rex och Forskaren-kostymen. Pressbild.
Det var skådespelaren Fredrik Hallgren som gömde sig i T-Rex och Forskaren-kostymen. Pressbild.Foto: Pillan Thelaus/TV4

Det var kvartsfinal i "Masked singer" och T-Rex och Forskaren inledde med att sjunga New Kids on the Blocks "Step by step". Därefter mötte han Maneten i en duell, men hans version av Håkan Hellströms "Kom igen Lena" räckte inte för att hålla honom kvar i tävlingen.

Panelen gissade bland annat på att det kunde vara Linus Wahlgren eller Måns Möller som dolde sig bakom masken, men Nour El-Refai och Pernilla Wahlgren prickade rätt och gissade på "Bonusfamiljen"-skådisen Fredrik Hallgren.

Annons

I programmet avslöjade Hallgren att hans medverkan bland annat var en hyllning till jurymedlemmen Felix Herngren, som regisserat honom i "Bonusfamiljen".

– Forskaren är ju Felix, som har lyft mig och burit mig i karriären, sade han.

Kvar i tävlingen är Karamellen, Magiska Boken, Maneten, Kungen och Vikingen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons