Annons

Stjärnan regisserar sin fru i Viaplayserie

Den andra säsongen av "Meningen med livet" blir rena familjeföretaget. Adam Pålsson regisserar sin fru Celie Sparre i Viaplayserien.
Nöje • Publicerad 7 juni 2023
Äkta paret Celie Sparre och Adam Pålsson arbetar med nya säsongen av tv-serien "Meningen med livet". Arkivbild.
Äkta paret Celie Sparre och Adam Pålsson arbetar med nya säsongen av tv-serien "Meningen med livet". Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Dramakomedin "Meningen med livet" hade premiär på Viaplay i höstas. Nu kommer den andra omgången av serien där Celie Sparre och Helena af Sandeberg spelar systrarna Alva och Ellen, som försöker klara livspusslet med barn, karriärer och relationer.

Nytt för den här gången är att skådespelaren Adam Pålsson regisserar hälften av avsnitten. Det innebär att han får jobba med sin fru Celie Sparre.

Annons

"Ja alltså, jag tycker ju Celie är en av Sveriges mest karismatiska skådespelare och människor så för mig är det förstås en fröjd. Sen vet jag inte hur kul hon tycker det är att följa mina instruktioner", säger Adam Pålsson i ett pressmeddelande.

Den andra säsongen av "Meningen med livet" har premiär på Viaplay under nästa år.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons