GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skivtipset: ”Ett måste för alla er som älskar Jesus Christ Superstar”

BT:s skivskribent Lars Sjögren tipsar om album i genrerna jazz och klassiskt.
Skivtips Jazz och klassiskt • Publicerad 4 november 2021
Jazz

Nils Landgren

Album: Nature boy

Bolag: ACT Music

Rutinerade trombonisten Nils Landgren är en mycket produktiv producent av album. Här får vi höra solotrombon för hela slanten och vi bjuds på allt ifrån psalmer, eget material till ”Ack Värmeland du sköna”, vilket ju är ett måste för en degerforsare. Jag rekommenderar denna inspelning både till kvalificerad lyssning och till stillsam bakgrundsmusik.

Instrumental musikalmusik

Andrew Lloyd-Webber

Album: Symphonic Suites

Bolag: Decca Records

Detta mycket färska album knyter ihop säcken för den nu över 70 år gamle musikalräven Sir Andrew. Under pandemin har han arbetat med tre musikalsviter från musikalerna ”Evita”, ”Sunset Boulevard” och ”The Phantom of the Opera”. För alla er orkester- och musikalkonnässörer som varit fans redan sedan ni hörde ”Jesus Christ Superstar” så är detta ett måste.

Lars Sjögren
Detta är en recension i Borås Tidning. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.