Annons

Shia LaBeouf gör comeback på bioduken

Film • Publicerad 14 augusti 2021
Det har varit tyst om Shia LaBeouf en tid. Men nu har han fått huvudrollen i en kommande film om helgonet Padre Pio. Arkivbild.
Det har varit tyst om Shia LaBeouf en tid. Men nu har han fått huvudrollen i en kommande film om helgonet Padre Pio. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss

Shia LaBeouf tar ett steg tillbaka till filmkarriären efter åtta månader av tystnad, skriver AV Club. Den skandalomsusade amerikanske skådespelaren har fått huvudrollen i Abel Ferraras nya film om det italienska helgonet Padre Pio.

Shia LaBeouf anklagades i slutet av 2020 för bland annat sexuella övergrepp av sin före detta partner, artisten FKA Twigs (Tahliah Barnett) och fick i samband med det sparken från Olivia Wildes film "Don't worry darling". Han förnekade anklagelserna, men uppgav då att han skulle söka hjälp för sina missbruksproblem och lämna skådespeleriet för en tid.

Abel Ferraras film handlar om Padre Pio, som levde mellan 1887 och 1968, och helgonförklarades 2002. Under 50 år av sitt liv påstås han ha drabbats av stigmata, det vill säga kroppsliga märken, smärta och blödningar på samma ställen som Jesus under korsfästningen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons