Annons

Sandeberg och Kronlöf i Akins tv-serie

Tv • Publicerad 13 augusti 2020
Helena af Sandeberg spelar en av huvudrollerna i "Deg". Arkivbild.
Helena af Sandeberg spelar en av huvudrollerna i "Deg". Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

Helena af Sandeberg och Bianca Kronlöf ska spela huvudrollerna i Levan Akins kommande projekt, tv-serien "Deg", skriver Expressens tv-blogg Spolier Alert.

Bakom historien står Levan Akin tillsammans med regissören och manusförfattaren Mattias J Skoglund och författaren Sara Bergmark Elfgren.

Annons

Handlingen kretsar kring de två kvinnorna Malou (Helena af Sandeberg) och Liana (Bianca Kronlöf), vars vägar korsas på grund av en upphittad väska med 47 miljoner kronor i kontanter. Serien beskrivs som en historia om girighet och hämnd "i en värld där status och yta är allt".

Levan Akin skrev och regisserade prisbelönta "And then we danced" från förra året. Helena af Sandeberg sågs nyligen i "Störst av allt och "Alex" och Bianca Kronlöf har bland annat haft roller i filmen "Svenskjävel" och egna humorserien "Full patte".

"Deg" får premiär hösten 2021 på SVT.

Rättad: I en tidigare version av texten fanns felaktiga uppgifter om seriens producent.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons